SUSHI WERELD RIJSWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2798 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Wereld Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 22:31 Heerlijke sushi en werd netjes gebeld dat het eten 10 minuutjes later kwam. Top!
3 dec 2022 om 10:54 we have ordered the BIG size poke bowl. if that was big size, I am not sure if they deliver anything at all for the small portion. spent 30+ euros and had to order more food (somewhere else) to satisfy our hunger. very disappointing, will avoid...
1 dec 2022 om 15:55 Absolutely excellent... again!
29 nov 2022 om 19:21 Vaste klant. Aaanrader.
24 nov 2022 om 10:16 Geweldig!!!!
20 nov 2022 om 0:08 Delivered right on time. Very tasty sushi with the very reasonable price.
18 nov 2022 om 9:34 - Excellent wakame salad (no mayo or lettuce, just the real stuff!) - tender crispy chicken - good miso soup - Sake (salmon) nigiri: sadly a little disappointing, could be fresher (it does not melt in the mouth, but size and cut good)
11 nov 2022 om 8:20 Heerlijke sushi box voor 1 persoon en de zeewiersalade besteld. Vers eten, goed verpakt en snel bezorgd door een hele vriendelijke bezorger.
2 nov 2022 om 12:02 Bezorging was uitstekend, op tijd en op juiste locatie (gaat wel eens mis).
30 okt 2022 om 17:10 Altyd snel. Altyd open. Altyd zelfde kwaliteit. Gewoon makkelijk en snel
30 okt 2022 om 8:13 Ik heb nooit eten gehad dankzij een storing bij Thuisbezorgd.nl. ik bestel voortaan via de site zelf want het eten bij dit restaurant is super!
21 okt 2022 om 21:23 Razendsnelle bezorging. Ik kreeg de geschatte tijd nog niet geladen of hij stond al voor de deur. Toen ik erna weer op m'n telefoon keek stond er dat het nog een half uur zou duren. Goeie maaltijd, smaakte goed. Heel tevreden!